Zelf Muesli Maken

We hebben hier voor speltvlokken gekozen, maar je kunt je eigen muesli natuurlijk ook prima met quinoavlokken of havervlokken maken. Hetzelfde geldt voor de noten en zaden en het gedroogde fruit.
Koop hier meteen alle ingredinten met korting!
- 200 gram speltvlokken
- 25 gram rozijnen
- 25 gram kokosrasp
- 25 gram gedroogde zuidvruchten (bijv. ongezwavelde abrikozen)
- 50 gram gehakte noten en zaden (bijv. hazelnoten, pecannoten, pompoenpitten en zonnebloempitten)
- 1 theelepel kaneel
- 3 eetlepels kokosolie
- 3 eetlepels ahornsiroop
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 160 °C
- Roer alle ingrediënten behalve de rozijnen, kokosrasp en het gedroogde fruit door elkaar.
- Leg het op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de muesli in 25 minuten knapperig. Je moet wel elke tien minuten de muesli even omscheppen!
- Roer de rest van de ingrediënten door de muesli en laat het goed afkoelen.
Heerlijk met melk of yoghurt en vers fruit!
Koop hier alle ingrediënten in een voordelig mueslipakket!
Kant en klare biologische muesli kopen kan bij ons natuurlijk ook gewoon. Met haver, spelt of quinoa!