Glutenvrije Pepernoten Bakken

Benodigdheden:
- 175 gram boekweitmeel
- 75 gram (zachte) boter
- 1 ei
- 75 gram palmsuiker
- 1 eetlepel peperkoekkruiden
- 1 theelepel wijnsteenbakpoeder
- 1/2 - 1 zakje vanillesuiker
Zo maak je ze:
- Doe alles in een kom en kneed het met de hand of deeghaken tot een mooie bal
- Laat het deeg nu een uurtje rusten in de koelkast
- Rol kleine balletjes van het deeg en druk ze een beetje plat
- Bak ze bij 175º in 15 minuten gaar.
- Even laten afkoelen en smullen maar!
Wist je dat je de deegballetjes kunt invriezen? Zo kun je altijd snel lekkere pepernoten op tafel zetten!
Tip: bekijk onze aanbieding glutenvrije pepernoten. Met dit pakket krijg je 10% korting op de benodigde spullen! Je hoeft alleen nog maar 1 ei en boter toe te voegen.