Glutenvrije koekjes gezoet met kokosbloesemsiroop. Klaas Bil heeft met de oprichting van Corn Crake meerdere lekkere soorten glutenvrije koekjes ontwikkeld. Proef deze heerlijke koekjes met walnoot en moerbei maar eens.
- Merk: Corn Crake
- vegan
- palmolievrij
- glutenvrij
- gistvrij
De verpakking is gemaakt van Polyethylene Terephthalate. Dit type plastic wordt het meest gebruikt voor voedingsmiddelen. Zolang het niet wordt verwarmd, lekken er geen schadelijke stoffen je voedsel in.
ingrediënten
volkoren granen* (haver*, boekweitmeel*, teff*), kokosbloesemsiroop*, kokosolie*, walnoten* (8%), moerbeien* (8%), rijsmiddel (natrium bicarbonaat) en zout.
* van biologische herkomst
vet weergegeven ingrediënten zijn allergenen.
voedingswaarde per 100 gram
energie: |
1984 kJ (474 kcal) |
vet: |
24,1 gram |
waarvan verzadigd: |
14,8 gram |
koolhydraten: |
55,5 gram |
suikers: |
22,7 gram |
voedingsvezels: |
6,1 gram |
eiwit: |
5,9 gram |
zout: |
0,42 gram |
allergenen
gluten: |
nee |
schaaldieren: |
nee |
ei: |
nee |
vis: |
nee |
pinda: |
nee |
soja: |
nee |
melk: |
nee |
noten: |
ja |
selderij: |
nee |
mosterd: |
nee |
sesam: |
nee |
sulfiet: |
nee |
lupine: |
nee |
weekdieren: |
nee |